Bérlés

Miért béreljen pont tőlünk állványt vagy zsalut?

Azért, mert még soha nem volt ennyire kényelmes és egyszerű az állványzatbérlés és zsaluzatbérlés. Azért, mert nem csak magas minőségű, de gyors szolgáltatást is kínálunk. Azért, mert az általunk forgalmazott cégek rendszerei egész Európában ismertek, a legtöbb építkezésen találkozhatunk velük. Végső soron pedig azért, mert vállalatunk ezeket a kiemelten stabil és biztonságos rendszereket kínálja kedvező áron, ráadásul igen rövid idő alatt, kedvező feltételekkel!

Bérlés menete

Állvány vagy zsalu típusának kiválasztása

Válassza ki a kívánt terméket! Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Szükséges mennyiség kiválasztása

Adja meg a kívánt mennyiséget! Használja kalkulátorunkat, vagy üzenjen nekünk!

Ajánlatkérés

Kérje bérbeadási ajánlatunkat a kiválasztott termékre és mennyiségre, valamint a megadott bérlési időre vonatkozóan!

Szerződéskötés, fizetés

Ajánlatunk elfogadása után rövidesen megtörténik a szerződéskötés, illetve a bérleti díj és a kaució megfizetése.

Teljesítés

Az aláírt bérleti szerződés szerint a megadott helyszínen a megadott időpontban rendelkezésre bocsátjuk az állvány- vagy zsalurendszert!

bérlési feltételek

Szívesen fogadunk minden kedves bérlőt (természetes, vagy jogi személyt), aki rendelkezik érvényes személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával, melyek érvényességi ideje nem haladja meg a bérlési időszak végét. A bérlés előtt bérleti szerződést írunk, melyhez a fenti igazolványok bemutatása, vagy másolatának megküldése szükséges!

A bérlő egyértelműen és kizárólagosan felel a bérbe vett eszközökért azok visszaadásának pillanatáig. Az eszközöket harmadik félnek nem adhatja át.

A bérbeadó fenntartja a bérléstől való elállás jogát, vagy a bérleti szerződés megkötésének visszautasítását, ha úgy ítéli meg, hogy a bérlő nem rendelkezik az eszköz használatához való szaktudással, vagy arra következtet, hogy az eszköz visszaszállítása, megfelelő használata kétséges.

A bérbe vevő kaució megfizetésére köteles, amelynek célja az eszköz esetleges károsulása, megsemmisülése esetén a bérbeadó kártalanítása, és amelynek mértéke egyedileg kerül megállapításra/és amelynek mértéke a szerződés összértékének X százaléka!

Az oldalon feltüntetett árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A bérleti díj és a kaució kiegyenlítése az eszközök rendelkezésre bocsátása előtt, szerződéskötéskor történik.

További információ esetén:

Kapcsolatfelvétel