domino-keretvázas-falzsaluzat

Zsaluzatok

Járdák, lépcsők, feljárók vagy éppen alapok kiöntéséhez a helyes zsaluzás menetének elsajátítása rendkívül fontos, hiszen ez határozza majd meg a megkötött kész beton végleges alakját és szerkezeti tartósságát is.

A zsalu célja, hogy megregulázza, a helyén tartsa és alakot adjon a frissen kiöntött beton számára. Habár manapság már nagyon jó alumínium zsaluk is kaphatók, az otthoni munkálatok során a legnépszerűbb zsaluanyag még mindig a fa. Az építőipari előírások szerint a megfelelően biztonságos zsalu kialakításához minden esetben legalább 2,5 centiméteres deszkákat kell alkalmaznunk, ami elég vastag ahhoz, hogy megtartsa a nagyobb súlyt, de nem túl vastag ahhoz, hogy ne tudjunk vele kényelmesen és könnyedén dolgozni.

A zsaluzatok megvásárlása rendkívül költséges, a zsaluzatbérlés azonban igen költséghatékony megoldás. Cégünk valamennyi, lentebb ismertetett zsaluzat bérbeadását vállalja.

Leírások

Falzsaluzat

A kis súlyú elemeknek köszönhetően – különösen az alumínium elemek használata esetén – könnyen és egyszerűen kezelhető. Alaptestek zsaluzásához ideális a közbenső átkötési helyekkel ellátott elemek és a széles választékban elérhető tartozékoknak köszönhetően. A gyors elemcsatlakozás megvalósíthatóságának érdekében csupán egyetlen kötőelem szükséges minden elemcsatlakozáshoz – a DRS kapocs.

Univerzális zsaluzat

Sokoldalú zsaluzat – falak, pillérek és födémek zsaluzása ugyanazzal a rendszerrel univerzálisan megoldható. Kis önsúllyal rendelkezik, daru nélkül kezelhető és tetszés szerinti felhasználást tesz lehetővé, minden szempontból ergonomikus. Gyorsan javítható, csupán néhány csavar segítségével, így nem igényel speciális szakmai ismereteket.

A DUO rendszer weboldalán minden további információt megtalál: duo.peri.hu

Födémzsaluzat

A biztonságos zsaluzást az biztosítja, hogy a táblaelemek az alsó, biztonságos szintről beakaszthatók, és zsaluzóvilla segítségével a helyükre forgathatók. Az egyszerű munkavégzés garantált az egy standard és két kiegészítő elem, valamint a GRIDFLEX támaszfej használatának köszönhetően. Az elemek irányának egyszerű változtatásával, valamint a hossz- és szélességi kiegyenlítő elemek beépítésével gyors a hézagzárás.

Betonozó konzol

A moduláris kialakítás és a könnyű, kézzel szerelhető rendszerelemek gyors szerelést és nagyfokú költségmegtakarítást tesznek lehetővé a hagyományos megoldásokkal szemben. Elérhető szélességek: 0.90 m, 1.20 m és 2.40 m. Biztonságos, előszerelt konzolok, állványszint és hálós védőkorlát a vízszintes elemen.