kep05

Zsaluzatok

Járdák, lépcsők, feljárók vagy éppen alapok kiöntéséhez a helyes zsaluzás menetének elsajátítása rendkívül fontos, hiszen ez határozza majd meg a megkötött kész beton végleges alakját és szerkezeti tartósságát is.

A zsalu célja, hogy megregulázza, a helyén tartsa és alakot adjon a frissen kiöntött beton számára. Habár manapság már nagyon jó alumínium zsaluk is kaphatók, az otthoni munkálatok során a legnépszerűbb zsaluanyag még mindig a fa. Az építőipari előírások szerint a megfelelően biztonságos zsalu kialakításához minden esetben legalább 2,5 centiméteres deszkákat kell alkalmaznunk, ami elég vastag ahhoz, hogy megtartsa a nagyobb súlyt, de nem túl vastag ahhoz, hogy ne tudjunk vele kényelmesen és könnyedén dolgozni.

A zsaluzatok megvásárlása rendkívül költséges, a zsaluzatbérlés azonban igen költséghatékony megoldás. Cégünk valamennyi, lentebb ismertetett zsaluzat bérbeadását vállalja.

Leírások

Födémzsaluzat

A biztonságos zsaluzást az biztosítja, hogy a táblaelemek az alsó, biztonságos szintről beakaszthatók, és zsaluzóvilla segítségével a helyükre forgathatók. Az egyszerű munkavégzés garantált az egy standard és két kiegészítő elem, valamint a GRIDFLEX támaszfej használatának köszönhetően. Az elemek irányának egyszerű változtatásával, valamint a hossz- és szélességi kiegyenlítő elemek beépítésével gyors a hézagzárás.